Results 1 to 4 of 4

Thread: Virtual drive error?????

  1. #1
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default Virtual drive error?????

    I am running windows 7 64 bit and am trying to play FEAR Extraction Point. I was able to create the profile without any problems, but every time I try to play I get the following error message:

    Emulator detected!
    Please deactivate virtual drive and emulation software.

    I don't even know what the hell that means. Can someone please help[ me? I tried deleting and recreating the profile, but that didn't help. I tried reinstalling game jackel and that didn't help either. What is WRONG with this stupid thing?

  2. #2
    Join Date
    Jan 2007
    Posts
    810

    Default

    You should post the necessary information which is posted in a sticky in this forum.

  3. #3
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    176

    Default

    Also, try this:

    1. Right click the fear profile. Select (is it update profile?)
    2. Then update the timing.

    You might have to do this multiple times. A couple of my profiles I have had to do that 4-5 times before the profile started working.

    Also, if you create an 'Image' in image mode, it might also work better.
    You still might have to do the above, even in image mode.

  4. #4
    Join Date
    May 2010
    Posts
    2

    Default

    Thank you Dave, That fixed it.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •