Results 1 to 7 of 7

Thread: "Windows cannot access this disc"

  1. #1
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    Default "Windows cannot access this disc"

    Hi, about a month ago i used VCD with no problems at all, but now all of a sudden i cannot access a mounted image anymore...
    I reinstalled the program and tried various images and even with another virtual drive (WinCDEmu) when mounting an iso and going to my computer and then click on the virtual drive i cannot access the content. Really weird? After using 2 programs, i'm sure it's my pc, but i have no idea whats causing the problem.
    Does anyone recognize this and can help?
    I'm on Vista Home Premium.

    Gr

  2. #2
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    U.S.A
    Posts
    173

    Default

    Quote Originally Posted by jaleco View Post
    Does anyone recognize this and can help?

    Gr
    No, but if you provide a link to the .ISO in question , I can confirm if the issue is unique to your PC.
    Asus Rampage V Extreme|Intel i7 5960x|G.SKILL Ripjaws DDR4 3000|SAMSUNG 850 Pro|Seagate Barracuda 1.5TB|EVGA GTX 780 SLI|LG BH08LS20|Sony BWU 300S|Pioneer DVR-215L|Logitech G9|Dell 3008WFP|Corsair Obsidian 750D|Corsair AX1200

    Dell M6600|i7-2960XM|8GB PC1600|Vertex 4 240GB|Crucial M4 512GB|Quadro 3000M|RGBLED|Intel 6300|Windows 7 64bit

  3. #3
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    Default

    It's any iso i mount, even the ones i used before and has worked without any problems. I haven't modified any big things on my pc, apart from installing windows updates. I was hoping somebody had the same issue...
    Do you need to run a particular service in order for it to work? Maybe i disabled something.

  4. #4

    Default

    Uninstall Virtual Clone Drive. Reboot. Reinstall VCD and try again.
    Mike

    Bei Probleme, Immer LOG Datei Von Original Disk Beifügen: Wie Erstellt Man Ein LOG Datei
    Blu-Ray Movie Only Copies: Clown_BD: eac3to, tsMuxer & ImgBurn Made Easy
    Blu-Ray Copies With Menu: Clown_BD BD Copier


    I neither represent nor am I employed by SlySoft or its developers. My responses do not necessarily reflect the views and opinions of SlySoft or its employees.

  5. #5
    Join Date
    Aug 2010
    Posts
    3

    Default

    i did what you said, but when clicking on the virtual drive after mounting, i still can't access it. Normally you would see an icon and the volume label of the disc? That doesn't show even though it mounts.

  6. #6

    Default cant access disc

    im having the same problem but only with one .iso file rld-mw3a.iso

  7. #7
    Join Date
    Jun 2007
    Posts
    10,540

    Default

    Quote Originally Posted by aaron.shrier View Post
    im having the same problem but only with one .iso file rld-mw3a.iso
    Well yours is obviously a torrent file and as piracy is not condoned here I wouldn't expect any help. Go buy the game and make your own ISO and try and mount that

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •