Cannot play Synecdoche, New York Blu-Ray

Discussion in 'AnyDVD HD (Blu-ray)' started by throck3, Mar 30, 2009.

  1. throck3

    throck3 New Member

    I'm having a problem playing the image file of Synecdoche, New York on Blu-Ray. The movie plays fine with the actual disc in the drive.

    This is from the AnyDVD HD status screen:
    Summary for drive G: (AnyDVD
    HL-DT-ST BDDVDRW GGC-H20L 1.03 43091808258BLE0905
    Drive (Hardware) Region: 0 (not set!)

    Media is a Blu-Ray disc.

    Total size: 19964416 sectors (38993 MBytes)
    Video Blu-ray label: SYNECDOCHE_NEW_YORK
    Media is AACS protected!
    Removed AACS copy protection!
    Can't determine region code!
    Blu-ray Java signatures fixed!
    BD-Live deactivated!
    Removed UOPs!

    After I copy the image file to the hard drive, I use Virtual CloneDrive to mount the image. Interestingly, the name (SYNECDOCHE_NEW_YORK) does not appear on the virtual drive from the My Computer view.

    Nonetheless, when I play the virtual disc from that drive with PowerDVD 9, it loads the Blu-ray disc and starts up with the movie's loading graphic.

    PowerDVD 9 also pops up with a warning:
    "This Blu-Ray Disc's digital signature is not recognized or invalid, therefore the BD-J content may be unsafe. Do you want to continue the connection to the BD-Live site? Click 'Yes' to continue the connection. Click 'No' to continue the playback without internet access."

    Regardless of wheter I press yes or no, the Blu-Ray loading screen appears, it slowly loads, and then it moves on to the next screen, but there is no audio or video; it's just black. The timecode is running though. I've tried skipping ahead to the next chapters but they are all just black.

    I've attached the log file.


    Attached Files:

  2. Adbear

    Adbear Well-Known Member

    Try manually setting the region to the region of the disc
  3. Hawk

    Hawk Well-Known Member

    You have packet writing junk installed on your system.

    Cyberlink Instantburn packet writing software

    Packet writing software is bad for many of the programs. Including AndDVD.

    i) Create a backup of your registry:

    ii) Download imgburn. It's a free program:
    (it's also an excellent program)

    iii) Go to Tools > Filter Driver Load Order.

    Select "clbstor.sys". Click "remove selected filter".

    Click "ok".

    Reboot, once done create another log file and post it.

    Keep in mind that the programs that installed those filters may no longer function properly.

    After restart of computer Click the red fox icon on your toolbar. Click "default". Click "ok".
  4. Hawk

    Hawk Well-Known Member

    Hmm, This blu-ray include PS3 update as well. Strange to me at least.
  5. throck3

    throck3 New Member

    New log file


    Thanks for the info. I did the steps you suggested. Here's the new log file.

    What now?

    Attached Files:

  6. Webslinger

    Webslinger Retired Moderator

    Last edited: Mar 31, 2009
  7. Hawk

    Hawk Well-Known Member

    You have lot of process running, may be one or more is causing issues

    Try with different account and narrow down the list of programs to see if that helps.
    Also you have IBurn.exe running. Stop that process.

    iburn.exe general information

    Author:CyberLink Corporation.

    Part of:InstantBurn

    Common Path(s):%programfiles%\cyberlink\instantburn\win2k
    Last edited: Mar 31, 2009